Не здатн закохатись т льки ст ни
Що загороджують шляхи до почуттів.
Відкриєш серце - відчуваєш дивне
Тепло, яке давно собі хотів.
Закритися від щастя неможливо,
Воно вирує у повітрі. Забажай
Великого натхнення дій до мрії,
І двері до душі своєї відчиняй
Свидетельство о публикации №116050907185