Знову омега

Не знадобились ці уроки
Мови і літератури
Потреби не було допоки
Перескочити мовні мури

Та ось самі вони пройшлися
Не без натхнення, а без школи
До ручки руки прийнялися
Допоки в серці щось там колить

Писати можу я багато
І про життя і про кохання
Проводжу їх дивакувато
"Сіре в ліжку перебування"

Може в школу сходити
Мене виключать скоро
Пиво й колу допити
В школі повний я зеро..


Рецензии