З днем народження дитино

Ось і знову свято в хату,
                День в бузковому вбранні!
Сміх  веселий - дзвін в кімнату,
                Сонце сяйвом у вікні!

З днем народження дитино -
                Сину мій - моя душа!
Щоби скрізь було надійно,
                Мирне, радісне життя!

Будь здоровий та щасливий,
                Та уся твоя сімя -
Доня - квіточка - дружина!
                Бог щодень оберіга!!!

З днем народження дитино -
                Сину мій - моя душа!


Рецензии