Разграбленный оазис Иловайск

09/05/16

 
   Разграбленный оазис Иловайск
 
 
   П'ємо за те, шоб не журились вдома.
 
   Те, шо розбомблене - відновимо,
   Утретє за залізний вік.
 
   Вцілів - хто викапав щілину від "своїх"



Рецензии