Бувае

Буває

Правда може налякати,
Та береться лікувати,
А брехня як налякає,
То уже і убиває.

Злості як багато
Розуму не треба,
Лаяти то свято
Кожен день для тебе.

Грошей багато не буває,
Бо кожен з нас їх витрачає
І мільйонер це добре знає,
Тому й десятку в сейф ховає.

В гуляки одні гулі
Сидять у голові,
В кишенях одні дулі,
У вухах солов’ї.

В житті ще іноді буває
І безголосий заспіває,
Коли кохання відшукає,
Мов птицю щастя упіймає.
09.05.16.


Рецензии