досить... не треба!..

 

…а раптом, крім того, що відбувалося хороше
більше не буде із нами ніколи, нічого?..
стане тиша промовляти наші імена вголос,
хвилі-пам’яті в душі, в серця штовхатиме море…
це стосується всіх, я не тільки про себе!..
розіп’яте минуле в сльозах, у хаосі втрат прокидається,
я один із тих, хто благатиме вас: «ви мости всі не спалюйте!..»
адже спільна Земля в нас… одне на всіх Небо!..
досить люди вбивати… не треба!..


Рецензии