Коханому!
Тендітним голосом летиш
У небо синє та дзвінке,
Як ти на волі!
Немає кращої , солодкої неволі,
Як руки і вуста коханого,
Що ніжно обіймають і тримають,
Щоб не упали при польоті долі!
Тримай, тримай мене, так міцно, так надійно,
як Місяц - Зорі
Мій Білий Орле!
Ми злетимо до Волі, Щастя і Любові!
Як вірні Білі Лебеді
Единим Сердцем і Безсмертною в віках Душою!
Свидетельство о публикации №116050707586