Фатхуле Джамали

Вун шаиррин хан хьунал чун шад я къе
Дагъвидин руьгь къене авай Фатхула
Аквазва заз чин фикиррар сад я къе
Агъул хьана чилел атай Фатхулла/

Са хел хьана ч1ехи тарцин яргъаз фей
Жез к1анзавай са ц1ийи халкь Агъулар!
Рубаийрин гъавурда чун акьазва
Лезгийринбур ят1а белки дувулар!

Чил сад я чин Адетар лап мукьва я
Дагълари чун агудзава Садав-сад
Агъул-Рутул Табасаран -Къуба я
Алахъин чун чин хайи халкь  ийиз шад!


Рецензии