Про... Париж!

И шо людЯм у том Парижу?! -
Ну, башня… ну краса огнив…
Це кажен дэнь я в ящик вижу, -
Та  ще дворци их королив;
Ну тых, Людовикив там разных…
Короче, их былый разврат!
Обдывлынось  - до дырок сглАзных
За лит так двести пятьдисят!

А то ли дило – на прыроди:
Чи на Дону… чи на гори…
Та пры любымому народи,
Та пид сияние зари…
Господня сыла, як пылае ж -
От нэй и сам увесь горышь!
А потом вик увэсь мичтаешь…
Разок взглянуть…
 А вы  - «Парыж…»!

22.01.2014 г.


Рецензии