Мамина надежда
У будинку, наповненим смутком,
По кутках поховалися злидні,
Дні повільно біжать, а не хутко -
Одинокість та старість в нім сильні.
У вікні сидить жінка старенька,
Зморшки вкрили її лице.
Виглядає синів своїх ненька,
Проте зустріч й сьогодні мине.
Бо забута стежина до неї,
Густо вкрила її трава,
Але квітка не в'яне надії,
Що потрібна ще дітям вона.
27.04.2016
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.
ID: 664195
дата надходження: 06.05.2016
© автор: Світлана Крижановська
Свидетельство о публикации №116050602967
Лариса Оситян 30.07.2016 18:47 Заявить о нарушении
Светлана Маярчак Крыжановская 30.07.2016 22:37 Заявить о нарушении