Львiв святковий..

           ***


Львiв святковий:
Свiтло Львова
Закликає до розмови

Урочистий
Львiв пречистий
Як доїхати до міста

Травень сяє
Слів немає
Бачу у вікно трамвая:

Старий Ринок,
Дня відтінок, -
Воскресіння Бога-Сина..



                60516   9.06


Рецензии