Довкiлля

Як красиво в цій місцині,
Світ зелений, спів птахів,
Разом з друзями ти нині
Відпочити тут зумів.

Насвинячив на природі
Й задоволений пішов,
Щоб при першій же нагоді
Повернутись сюди знов.

Та ти ж справжній ледацюга,
Насмітив і не прибрав,
Виходка ця недолуга
Й ворогом природи став.

Запацьовуєм довкілля,
Залишаючи сміття,
Після власного дозвілля
І горілки розпиття.

Так зелене все довкілля
Перетворюєм в смітник,
Це з пустелею весілля,
Щоб зелений світ вже зник.
05.05.16.


Рецензии