Памятi батькiв

Я вдячна Вам, мої батьки,
Що працьовитості повчали.
Що доглядали нас роки -
Ночей своїх не досипали.

Що не жаліли сил для нас,
Любові, ласки, розуміння.
Що Вам стачало, кожний час,
Для нас турботи і терпіння.

Що до садочку нас вели.
До школи нас випроводжали...
Що з нас людей зростить змогли,
Для нас життя своє віддали!

               


Рецензии