Анюткi

Прынясу табе анюткі,
Хай душа твая пяе!
І заб'ецца моцна сэрца,
Калі ўбачыш ты мяне.   
А  ласкавыя анюткі
Будуць радаваць душУ.
Я кахаю ўсім сэрцам,
І ты вер, што я кажу.   
Сінявокія   анюткі-
Саграваюць сэрцы нам
І заўсёды яны будуць
Як падзяка і бальзам.
Нашым сімвалам кахання
І ўзаемнага прызнання.
Зноў прыгожыя анюткі    
Прынясуць любві мінуткі.


Рецензии