Hochesh ne hochesh

«Хочеш не хочеш»

Хочеш не хочеш,
Будеш благати.
Всі поза зоною,
Зв’язок переріжуть.
Хочеш не хочеш,
Не будеш тікати,
Спостерігатимеш,
Ковтатимеш їжу.
Хочеш не хочеш,
Гратимеш з нами
На побажання
Забути на вік.
Хочеш не хочеш,
Порахуй до п’яти
І я чую твій подих.
Але це не ти.
Хочеш не хочеш.
Будеш не будеш.
Граєш не граєш.
Віриш не віриш.
Всім все одно.
Але краще тихенько.
Інші почують
В німому кіно.
Хочеш не хочеш,
Маячня буде сенсом.
Навіть як розум
Навіть як два.
Хочеш не хочеш,
Ти залишайся.
А я побіжу.
Не ображайся.
Хочеш не хочеш,
Не все є задача.
Розв’язка первинна.
Тебе обдурили.
Хочеш не хочеш,
Я добре знаю,
Що бува з тими.
Хто не хоче ніяк.

03.05.2016


Рецензии