Про долю

Я про доленьку свою,
Розкажу що  вередлива,
Мов та жінка у маЮ
Гонорова і красива.

То всміхнеться мов весна,
То насупить свої брови,
Скаже – випий ти вина,
Підірвати щоб основи

Уже звичного життя
Й потягнуло б у минуле,
Щоб зробити відкриття
Кращого ми не здобули.

Я подумав так і є,
Світ навколишній змінився,
Кожен робить те своє
Із яким у світ родився.

Хтось грабує все у всіх,
Ради грошиків вбиває,
Більшість каже це вже гріх
Й ледве в праці виживає.

Працювали колись всі,
Це було у сімдесятих,
А ліниві молодці –
Також у в’язничних хатах.

Безробітні ж нині скрізь,
Як живуть ніхто не знає.
Це питать до них не лізь,
Хтось грабує, хтось вмирає.

Мо’ це зміниться у нас,,
Поможи нам в цьому Боже,
Щоб настав нарешті час
І заможним став би кожен.
03.05.16.


Рецензии