До влади

ОДНІ В СВОЇМ КОТЛІ ЗВАРИЛИСЯ,
БО ДЛЯ ЛЮДЕЙ ЖИЛИ Й ЗНОСИЛИСЯ.
ТЕПЕР НІЧОГО НЕ ЗОСТАЛОСЯ,
НА ЖАЛЬ,ТАК ДОЛЯ ГІРКО СКЛАЛАСЯ.
 А ДРУГІ З РОДУ ТОВСТОШКІРІ,
ПЛЮВАЛИ НА ЛЮДЕЙ Й "ЖИРІЛИ".
"ВСЕ ДЛЯ НАРОДУ"...ЧИ ДЛЯ ГАЛОЧКИ?
ЇМ "СІРА МАСА"-НУЛЬ БЕЗ ПАЛОЧКИ.
ЇХ СОВІСТЬ МОХОМ ПОРОСЛА!
ТАКЕ БУВАЄ? ТАК,БУВА!
ПОШЛИ Ж ЇМ,БОЖЕНЬКО,ДОБРА!
 


Рецензии