Скрипаль

Зовсім трішки тепла і чуттєвих обіймів,
Трошки щирості в поглядах і у словах,
Ледь помітної пристрасті, й знову обіймів,
Прагне щира і ніжна душа скрипаля!
Лине музика вічності, серце проймає
І тремтить, і сміється, і плаче душа.
Одночасно на мить увесь світ завмирає,
І Земля зупинилася, й знову руша


Рецензии