Перехопило подих...

Перехопило подих, наче вперше...
Гарячі руки стан оповили, -
І відсахнулась, дихається легше,
Вуста тремтять по-зрадницьки завжди.
Шалений стукіт кидає в обійми,
І вирива, і вивертає душу,
І серце б'є, неначе вже востаннє
Поміж 'кохаю' й ненормальним 'мушу'


Рецензии