Неначе сон

Пелюстки падають і падають додолу,
Чарує мить безмежжям і теплом,
Запитую вже в котре: "То ж від коли..?",
І хтось мене вкриває ніжним сном...
А тут приходиш ти і обіймаєш...
Жадані дві хвилини самоти,
І вітер прошепоче:"Ти все знаєш",
Це був лиш сон, але звідкіль тут ти?
Кружляють особистості-сніжинки
У дивовижному чуттєвому танку,
Все білим стало на якусь хвилинку,
Пелюстки на підлозі... я не сплю


Рецензии