Туманом вкрите мicто, наче пледом...

Туманом вкрите місто, наче пледом,
Закутане в осінній ранок, спить.
Чомусь тоді подумала про тебе...
І з приймача на диво музика звучить

То примха осені, яскрава злива листя,
І меседж так раптово надійшов...
Порину в сон, або забудусь в пісні -
Однаково вже ранок захолов

Горнятко чаю, з медом, без лимону,
Аж душу зігріває, тепло так...
А потім у метро, у темряві вагону,
Аж відчуваєш -точно щось не так


Рецензии