Над вишнями ранок

Світає. Над вишнями сонце встає.
І вперше. Так пристрасно землю цілує.
Все біло-зелене. І цвіт облітає.
Клубочаться роси. Теплом обдає.
І ви. Ви не бачили стільки кохання!
Сьогодні. В мереживі того туману.
Предсвітньо. Змальовану серцем оману
Нарешті любили. Спізнали її існування.
Так ніжно. Так лагідно сліпить проміння.
Торкаючись неба. Земля червоніє.
Востаннє. І сонце сховалось. Чорніє.
Не віриться в те. Попри все, просто вірю.


Рецензии
Так это и есть самое главное - просто верить. Понравилась не совсем обычная манера написания. Удачи!
С теплом!

Олег Розман   28.05.2016 09:22     Заявить о нарушении
Спасибо!) Приятно)

Наташа Даниленко   28.05.2016 17:06   Заявить о нарушении