Пилипи з конопель, або Про вiршi просто i серйозно
постане з конопель Пилипом...
І думаєш: от, де ти шлявся?
Я все шукав тебе, гулящий...
А ще буває: починаєш
про щось одне, все зрозуміло.
Аж, раптом, думка – шасть, та й зникла.
Очима кліпаєш, мов бовдур...
І ще буває: народилось,
тобою створене, каліка...
Слабеньке, але твоє, рідне.
Та любиш так, як тих, що гарні
і леґінями поміж люди...
Свидетельство о публикации №116050300373
и в стихах, и в жизни, и в любви...
всё имеет одни и те же корни...
они нас и питают.
Анна Рыжая 06.05.2016 14:59 Заявить о нарушении