Так страждАла душа...

Так   страждала   душа
І боліли поламані крила
Серед цих смітників,
Що з-під снігу на світ поповзли.

Рідна ненько моя!
Що ти з себе, матусю, зробила,
Притерпівши круків
Серед царства німої хули!

Тиха  пісня  мовчить,
В піснярів опускаються руки.
Десь і  голос пропав
В пелені снігового дощу.

Тільки серце кричить,
Не терплячи глумливу наругу,
Що вгодований хам
Нагло жалує до несхочу.

2007.


Рецензии