Весна - забута благодать...

Весна - забута благодать...
В чуття тривожному двобої
Уже мені не пригадать
Як ми любилися з тобою.

Уже не треба і не жаль...
Твоя краса стрімка і юна
Уяву, пам'ять і печаль -
Ледь-ледь душі торкає струни.

Спочити серденько вляглось,
Сплять і турбота, і скорбота...
Справляє нині Сам Христос
Свою божественну суботу.

30.04.16


Рецензии