Ииви бавайдаа - родителям Будаеву Данзану и Даре

Хайран ииви баабаймни
Дэлхэйн гоё газараар
Иижэл ябахым гарагаhым
Yбэ соогоо бyyбэйлаа.

Баарhан ииви баабаймни
Халуун дураяа барижа
Иижэл ябахым ургуулаым
Альган дээрэ табижа.
 
hайхан ииви баабаймни
Баян хэшэг yгэжэ
Иижэл ябахым сэбэрлэым
Харгы замайм сэлмээжэ.

Ииви баабайм гараара
Хyн шубуудай ниидэлэ
Дэлхэйн гоё харуула
Аза жаргал мэдуулэ.

Сэбэр ииви баабаймни
Нарархуу туяарашо
Иижэл ябахым орхижо
Тэнгэр 88дэ ябашо.

Хайран ииви баабайга
hанаhан дууин дуулажа
Алдар нэрэинь мyнхэрхэ
Сагай соогоо дэлгэржэ.


Рецензии