Кьведар

Кьейитla зун пак ягъунра терг хьана,
Лезги чиляй экъечlдайд я верг хьана!

            * * *
Садбур патал къул маса гун деб хьана,
Лезги намус гардандавай еб хьана.

            * * *
Вуч яман я: жазаяр Сад Аллагьдин,
Я тахьайтlа ви намусдин, ви ягьдин?

            * * *
Зарбдиз фида куьруь уьмуьр гъурбатда,
Рикlе Ватан аваз сифте нубатда.

            * * *
Чам ятlа, яр кlанда,
Лам ятla, ар кlанда.


           * * *
Вегьена кам шииратдин жигъирдал,
Ава къе зун алайди хьиз гъиргъирдал


Рецензии