Сулейманан чlур хьана Кlвал!
Телеф хьурай алчах инсан,
Ятlани лап стха жуван.
Амма бирдан кьейила ам,
Кьегьал касди чlугвада гъам.
Гьикl хьурай бес чи гьал,агьвал?
Сулейманан чlур хьана Кlвал!
Масанай пис хабар хьайла,
Шехьна,зи рикl зайиф жеда.
Гила чазни зарар хьайла,
Рикl ажуз яз гьайиф жеда.
Гьикl хьурай бес чи гьал,агьвал?
Сулейманан чlур хьана Кlвал!
Кас ятlани вич лап дакlан,
Шад тахьурай вич-агъдабан.
Гьал перишан,фикир залан,
Пар эцигна зи къуьнерал,
Гьикl хьурай бес чи гьал,агьвал?
Сулейманан чlур хьана Кlвал!
Свидетельство о публикации №116050201675