Слава Богу!

Щось загупало серденько
Й в голові чомусь шумить,
Мабуть прийдеться скоренько
Трупом стати якось в мить.

Та не хочеться вмирати,
Хоч й поважний маю вік,
Бога я берусь благати,
Що я добрий чоловік,

Щоби дав мені здоров’я
Ще пожити в світі цім,
Негаразди  щоб зборов я
Й добре щось зробив усім.

Написав щось незабутнє,
Що дає натхнення жить,
Щоби зло було відсутнє
Й доброту усім творить.

Заспокоїлось серденько
Й в голові вже не шумить,
Буду жити хоч й бідненько
Й Бога нашого хвалить.

Слава Богу, слава вічна,
Що він завше чує нас,
Його силонька магічна
Люд в страшний рятує час.
01.05.16.


Рецензии