Так есть у нас

Так є у нас

Помилки лиш розумний виправляє,
Дурний їх робить і не помічає,

Розумний щоб його не розірвало
Вечеряє до шостої вже стало,
Цигаркою попихкати смачненько
Із АЗС тікає він скоренько.

Ти, розумний, бережись
І за справу не берись,
Де дурний господарює,
Всеодно він все зруйнує.

Не чіпай мене дружино,
Я втомився, хочу спати,
Не скажу тобі причину
Важко як аж трьох кохати.

Ти красиво всім бреши,
Грошики не бережи
Трохи виборцям роздай,
Ти з народом, так і грай,
Виберуть й ти все вернЕш,
Грабуватимеш без меж.
30.04.16.


Рецензии