Вечiр тихо пливе
Вечір тихо пливе,
Як зустрів я тебе.
Як зустрів я тебе.
Моя квітко.
Ти така молода,
А у мене літа.
Ой. Не мало їх в мене,
Моя ти лебідко.
Ти красива така,
А ще довга коса.
І твій погляд,
Такий ясноокий.
Ну а я, не старий,
І не молодий.
Тільки вже сивина,
І я одинокий.
Ти розквітла уся,
Як весна та красна!
І як в тебе тепер,
Не закохатись?..
Я тебе тут зустрів,
І чарівністю брів.
Глибиною очей,
Я б хотів милуватись…
Ти голубко моя…
19:20.30.04.2016.
Свидетельство о публикации №116043008148