Темрява

У темряві ми дихаємо разом
Хвилюючи розпалені серця
Заповнена кімната тихим джазом
В цій ночі не планується кінця
 
Твої солодкі лагідні промови
Пекучі жести в відповідь летять
Візьми мене міцніше, без відмови
Що разом ми, я хочу відчувать
 
Запалиться іскра, щоб трепіт зник
І хвиля пристрастей накриє нас з тобою
Змішається усе в єдиний довгій крик
І серце б’ється ніби після бою
 
У темряві ми дихаємо разом
Іскру нічну чудесну допаливши
Ми чуєм лиш себе і тихі фрази
Слова, які не чує навіть тиша...


Рецензии