Вих дн будн

Подушки у ліжку
Чай стоїть з гори
Побавімося трішки
Та підемо в PW

Знову кидаю я паті
Відпиваю чайок
Тихо сидячи в хаті
Кусну хліба шматок

Трохи майонезу капну
Вип'ю 0,3 коли залпом
Гру зверну і фапну
Та не отримаю диплом

Уже шоста ранку
Максим прийшов до мене
А я не в забавку
Лягаю спать на вени

Прокидаюсь не пізно
Десь о десятій годині
Кажу "Доров, хуіла,
Куди підем сьогодні?"

Знову підем в Сільпо,
Шаурмєчну і компи
Ми підемо туди бо
Не маєм що робити.

Після 'рейду' додому
До подушек у ліжко
Ба, зроби мені чаю
Повторялось допоки..


Рецензии