Не питайте жiнок за самотнiсть...
Ні дорослих, ні юних жінок.
Бо жіноча самотність – безодня,
од якої до відчаю крок.
Не питайтесь. Не мучайте душу.
І не кличте в минулу пітьму...
Ви почуєте: «Милий, не змушуй,
не лишай мене, милий, саму»...
Краще пристрасті викличте повінь.
Краще ніжності сном оточіть...
...Не питайте – не скаже. Нікому.
І на сповіді промовчить...
Свидетельство о публикации №116042800742
Инна Гаврилова 28.04.2016 20:59 Заявить о нарушении
Спасибо!
Миклош Форма 28.04.2016 20:42 Заявить о нарушении