Румовища здобутки
Життя моє, життя…
Облуд и осет – цапам.
Всім іншим – каяття.
Буває – набуває
Ордалія мети
Бо навстріч мрія сяє
У полум’я біди…
Бо оринь стане серпнем,
Правітчино, чекай,
Моє червоне серце
Під рянду заховай.
Румовища здобутки –
П'ять кикотів в руці…
Куликає, як вутка
Майбутне із ріці…
Свидетельство о публикации №116042805693
С уважением - Георгий
Георгий Томберг 03.05.2016 11:08 Заявить о нарушении
Дякую!!!
Мироненко Анатолий Анатольевич 03.05.2016 11:16 Заявить о нарушении