Потр1бн1 т1...

Іноді потрібні ті, кого нема,
Кого й не буде на цім світі,
Щоб спала з душі зима
І розтопився лід у ніжнім цвіті.

Потрібні ті, хто вже пішов
І не вернеться більше ніколи,
Щоб щастя поряд ти знайшов
І добра світлі простори.

Потрібні ті, хто залишив нас
Пішов у той світ, куди нам всім дорога,
Щоб втішив у важкий час,
Зустрів з посмішкою біля порога.

Просто потрібні рідні, які пішли у рай,
Яких вже не знайти.
Боже, всім здоров`я дай,
Щоб були вони поруч завжди.


Рецензии