Не 1деальна...
Вибачте будь-ласка.
Може десь я незвичайна?
Але це не відмазка.
Може я не цікава,
Може надто скромна,
Може десь брутальна,
Чи надто холодна...
Свої почуття не відкрию,
В душі вони в мене.
Там таємниці я крию
І захват шалений.
Не відкрию нікому.
Недовірлива надто.
Я все несу додому,
Там мама і тато.
Красою я не сяю
Ну й талантом теж.
Нічого не маю,
Крім глибин душі без меж.
Вибачте, не та я.
Може проста занадто?
Погана? Знаю...
І ти же знай то.
Так, не ідеальна,
Вибачте будь-ласка.
Може десь брутальна
Дівчина без ласки...
Свидетельство о публикации №116042709594