Райсат Закарьяевис
Дагъистайзе машгьурил.
Райсат Закарьяева,
ГIямрула талихI лебил.
Жегой саримтра лукIа,
Адамтала шатдешис.
Дагъиста халкьла урга,
Дугьаб цари ахIдешис!
Пашмандугьубил уркIбе,
ХIулдиркахъу Райсатли...
Сунела БекIла багьри,
Гибил цаби Аллагьли.
Райсатла саримт дуру,
Адамле шатбариле.
Дагъистанра ахъбиру,
Цари дунъялзе лерле.
Хугина баркалла хIатI,
Райсат Закарьяева!!!
ХIела шатил саримтли,
ХIулбиркахъу гьар вава!!!
Свидетельство о публикации №116042709302