Моя поема твоiх очей
Слова для чого, коли я дивлюсь у вічі?
І в мить, коли мене примарив відчай,
я мріяв твої очі при свічах...
І позабулися всі погляди пусті,
які мене життя примусило читати.
Я з тих очей не пригадаю і цитати.
Не пам'ятаю. Я забув. Я їх простив.
І я так прагнув порятунку, що знайшов.
Без жодних слів. Лише у погляді твоєму.
Без слова жодного я прочитав поему.
В твоїх очах. Мою поему. Про любов...
Свидетельство о публикации №116042703483