Сонце

Бачиш сонце сходить,
Загадай бажання,
Хай тобі пособить
Зранку й до смеркання.

Щастячко зустріти
Й з ним не розлучатись,
Більше не хворіти
Й з милою побратись.

Світить хай і гріє,
Щоб росло все й квітло,
Доброту хай сіє
В душу усе літо.

Щоби не ховалось
Сонечко за хмари,
Щоб біди не сталось –
Градові удари.

Сонечко ласкаве
Все для тебе зробить,
Це ж йому забави,
Попроси – пособить.
26.04.16.


Рецензии