М ж землею небом

Творчість ти любиш?
Запитати хотів я.
Ти нічого не губиш,
Моя гадала сім'я
Вони тебе не чули,
Лише побачили фото.
Ліси з тебе гули,
Хоча не знали чи ти проти..

Мої шляхи ідуть землею,
Твої дороги - то дахи..
Не маю жодної ідеї,
Та нас поєднують мости

Ти.. Колись підеш низами,
Я ж піднімусь на Еверест
Колись.. Зберуся із думками,
Зроблю немалий крок вперед

Балакать будем раз за разом
Пізнаєш ти моє минуле
Тебе злякну жахливим казом
І знов.. Залишуся я нулем


Рецензии