Дар

Шматочок блакитного неба,
Сонячний промінь в пітьмі.
Дякую Богу за тебе,
І щастя бажаю тобі!!!

Міцного плеча й розуміння,
Кохання без болю і хмар!
Серця із серцем сплетіння...
Кара моя - мій Божий дар!!!


Рецензии