You wanted managed me -?

 " Простить  - и
забыть "

Что-толку в
догонку

 тёлки 4to  -   мстить   -  ?

Давно то всё понял
Меня - отпусти  -  ?

А - если
серьездно

sincerely Yours !



( going without mistakes from Arizona - straight on eastwards  ! - Game - ?  )


Рецензии