***

ПИЛ ЛАЗУРОВИЙ
НА МОЇХ КОЛІНАХ
ЯК МАРИВО БЕРЕГ НАДІЙ
І ЧОРНІ КВІТИ В ПАМЯТІ
ДИТИНИ ВІЙНОЮ
ЧУТИ З ПОКОЛІНЬ
І ПОГЛЯД ТАЕМНИЧІСТЬЮ
ПРИМАРА ОБРАЗАМИ
ДЕСЬ ЧУТНО НА В КРУГИ
ЗРОСТА ЧИКАННЯМ
У НОЧІ ЗІТХАННЯ
РОЗГУБЛЕНІ НАЛЯКАННІ
ВОНИ ТРОФЕЯМИ
ВЕЛИКІ СПОДІВАННЯ
У СВІДЧЕННІ ПРАВДИВІЇ
СЛОВА У ВИГЛЯДІ
ПЕЧАЛЬНЕЕ МОВЧАННЯ
В ПЕРЕРВІ ТИША ДОРОГА
ОБРАНЦЯМИ ШУКАЮТЬ
РОЗУМІННЯ ДЕ В МИЛОСЕРДІ
ЧУТИ МОЛИТВИ
І СОРОМУ У ЗМІН
В ПРИЧИНІ АТАКАМИ
ПРОТИВНИКИ ЧУЖІ


Рецензии