Поправка

Чим закінчиться вечір, звичайним сном,
Приходь, посумуємо разом.
Одне і теж саме і сірим звичайним днем
Іншому ти станеш нареченою.

Знову ці рядки і знову все як було
Про кого завгодно...про неї мовчу,
Так і почуття бувають застарілими
Повторювати про тебе не хочу.

Як струна на гітарі обірвалось,
Розлетілось на скалки життя.
І смішно ти ніжкою тупнула
І спустилась кудись униз.


Рецензии