Цей свiт

Цей світ пручається завжди і всюди,
Живі бажають в нім усе здобути,
Щоб ситно їсти і смачненько пити
Й своїх нащадків щоби народити.

Ото ж живущий тут страшний, нестримний
На перший погляд добрий й досить мирний,
Що лагідно поводиться й жартує,
А сам себе до нападу готує.

Але завжди таємно й дуже тихо,
Щоб той,. що поруч, упірнув у лихо,
А він його добряче пограбує,
Нехай собі  усе життя бідує.

Це твориться на всій Землі віками.
Усі живущі бродять скрізь стадами,
Убивствами шляхи свої торують
І на  кістках убитих ще й святкують..

Така вже ненаситність тут панує.
Й бажання жерти усіма керує,
Тож збільшення живущих скрізь триває
І кожний всіх й природу обдирає..
24.04.16.


Рецензии