Я не...

Я  не  кохала  Вас до суму
До  болю,  самозабуття
Я  просто тратила бездумно
На погляд Ваш усе життя.

Не знаю  що у нім такого
Не розумію до цих пір
Я наче втратила підкову
З далеких викувану зір.


14.10.14.


Рецензии