Вже скоро...

Вже скоро яблуні в саду
Сміятись будуть білим цвітом,
І наче я до тебе йду,
І наче пахне тихий вітер.

І наче знову та весна
Для нас сміється водограєм.
Дарує молодість вона-
І час її здається раєм.

Вже скоро...

8.11.15.


Рецензии