Это был не я
Так я это... Это был не я.
Как не ты? I thought, it was just you.
No, it was the only friend of mine.
How can it be? It can't be true.
-Oh, I'm sorry, I was so busy.
So your friend купил меня за рубь.
Don't worry. It's a happy visit.
Свидетельство о публикации №116042509023