Сруботи

Збираюсь знов в школу
На кохані уроки
Купую нам коли
Середи - то скуки

Із дев'яти до години
Ми маєм гуляти
Знов... Оббрехати родину
Їм знову брехати...

Знайти би пригоди,
І в Comfi сходити..
Не піти на природу,
Об бетон кеди збити..

Уроки скінчились-
Тепер нам є що робити!
Ще не втомились.
Два VIP на три купити

Заходимо в доту
Трошки зіграєм
По черзі всіх вбити
І три катки програєм

По приходу додому
Дають піздюлєй нам
Що ж робити дурному
Без мрій, ідей сям-там

Надія Максимівно,
Пробачте будь ласка,
Ми не спеціально..
Потрібна нам ласка..

Був би клуб хімічний,
Були б клубні сруботи.
На уроки спеціалістичні
Із задоволенням ходити.


Рецензии